skip to Main Content

Glasseriet i Dragør – Magstræde 6

Tirsdag til fredag: Kl. 11 – 17

Lørdag: Kl. 11 – 16

Oplev et arbejdende glaspusteri midt i Dragør Gl. By lige ved siden af gågaden. Her arbejder Rikke året rundt foran glasovnen, og former det rødglødende glas til kunsthåndværk og unika af højeste kvalitet.

Huset hvor Glasseriet i Dragør er beliggende i er et nyopført Dragørhus, som vi har opført i overensstemmelse med den enestående arkitektoniske tradition som findes i Dragør Gl. By.

Værksted og butik er i ét lokale, hvor man både kan opleve glasset blive formet og se et bredt udvalg af Rikkes håndlavede og mundblæste glas.

Glasseriet i Ærøskøbing – Torvet 1

I 2019 har vi haft åbent alle ugens dage fra fredag den 10. maj til søndag 8. september

Udover Rikkes glas og HJEMMELAVET IS og Italiensk Gelato har vi også i 2019 delikate spanske vine (rød, hvid, rosé), fadøl og snack

Nyd det hele under 100-års træet på Torvet ved vores borde. Hvis det mod forventning skulle blive regnvejr, så er der også pladser indenfor:)

Glasseriet på Torvet i Ærøskøbing er beliggende i et hus med en historie helt tilbage til 1786. Her har der gennem generationer været drevet virksomhed; Kolonial, Lertøj, Vin og Spirituosa, Manufaktur, Konditori og Bageri. Vi har bevaret det gamle bageri med de originale bageovne.

Huset erhvervede vi i 2016, og har med hjælp fra lokale håndværkere og gode venner fået etableret nogle velfungerende butikslokaler beliggende central midt i Eventyrbyen i det Sydfynske Øhav. Det bliver ikke bedre:)

Har du lyst til at bo midt i Ærøskøbing, så har Jan restaureret den del af vores ejendom, som i knap 100 år var et af byens bagerier. Lokalet er velegnet til 2 personer med mulighed for en opredning. Der er et nyt toilet med brus, samt adgang til vores byhave med gamle æbletræer, roser, kik til tegltage og kirkespir .  Her link til booking af  overnatninger i “Bageriet” på Torvet i Ærøskøbing

Back To Top