skip to Main Content

Glaspusteriet i Dragør

Små og store glas former sig i mine hænder – Her er der krokusglas i grønne nuancer, vandglas og en lille skål i orange farver.

 

Desuden har jeg en række udstillinger, hvor jeg har blæst store unika. Har fortsat plads til udstillinger i kunstforeninger i efteråret og i 2020, så kom endelig forbi eller kontakt mig på mail eller telefonisk, hvis din kunstforening eller arbejdsplads har lyst til at udstille mine arbejder.

Jeg arbejder dagligt i glaspusteriet i Dragør, så måske skulle du gå en tur på havnen i Dragør eller på strandengen, og kik så gerne forbi mit glaspusteri i det nybyggede dragørhus i Magstræde – lige ved gågaden.

I juli måned er glasovnen slukket – det er for varmt at blæse glas. MEN i år har vi fået mulighed for i en kort forsøgsperiode, og indenfor fødevarestyrelsens bagatelgrænse,  at tilbyde vores hjemmelavede is også i Dragør. Køb glas for mimimum kr. 200,- og få 2 kugler gratis is. Vi serverer isen i bæger uden, hverken flødeskum, guf eller drys. Is og kun is som smager fantastisk.

Har I overvejet i arrangement, hvor I selv kan  prøve at puste glas? – Ring eller skriv, så finder vi helt sikkert på noget spændende

 

Glasseriet på Torvet i Ærøskøbing.

I Ærøskøbing har åben her eneste dag fra fredag den 10. maj til slutningen af september. Åbningstiden er fra kl. 11 – 21, og længere hvis vi har lyst. Det er Jan der styre butikkerne, og i år har vi et stærkt team bestående af Carla, Laura og Janna til at hjælpe os. Desuden hjælper vores børn (Victor, Alberthe og Rebecca) og deres venner med i højsæsonen – det er så hyggeligt.

Rikke har blæst nye glas, så der er nyheder overalt i butikken. Både brugsglas og store unika.

I isbutikken har vi fortsat den lækre Gelato, som er importeret fra Italien, MEN i år laver Jan også GLASSERIET EGEN IS baseret på italiensk opskrifter. Den er simpelthen så lækkert, at man tror det er løgn:)

I øl- og vinbutikken serveret vi velskænket og køling fadøl fra Carlsberg/Tuborg og spansk rød- , hvid og rosévin. Livet bliver vist ikke meget bedre end når man sidder på Torvet i Ærøskøbing med en kølig fadøl, lidt snack og et glas vin.

Endelig har vi restaureret ejendommens tidligere bageri, som nu kan lejer af overnattende gæster. Værelset kan bookes her.

Vi er i gang med endnu en sæson på landets skønneste ø og på det mest idylliske Torv.

 

Back To Top