skip to Main Content

Glaspusteriet i Dragør

Små og store glas former sig i mine hænder – Her er der krokusglas i grønne nuancer, vandglas og en lille skål i orange farver.

 

Desuden har jeg en række udstillinger, hvor jeg har blæst store unika. Har fortsat plads til udstillinger i kunstforeninger i efteråret og i 2020, så kom endelig forbi eller kontakt mig på mail eller telefonisk, hvis din kunstforening eller arbejdsplads har lyst til at udstille mine arbejder.

Jeg arbejder dagligt i glaspusteriet i Dragør, så måske skulle du gå en tur på havnen i Dragør eller på strandengen, og kik så gerne forbi mit glaspusteri i det nybyggede dragørhus i Magstræde – lige ved gågaden.

I juli måned er glasovnen slukket – det er for varmt at blæse glas. MEN i år har vi fået mulighed for i en kort forsøgsperiode, og indenfor fødevarestyrelsens bagatelgrænse,  at tilbyde vores hjemmelavede is også i Dragør. Køb glas for mimimum kr. 200,- og få 2 kugler gratis is. Vi serverer isen i bæger uden, hverken flødeskum, guf eller drys. Is og kun is som smager fantastisk.

Har I overvejet i arrangement, hvor I selv kan  prøve at puste glas? – Ring eller skriv, så finder vi helt sikkert på noget spændende

 

Glasseriet på Torvet i Ærøskøbing.

I Ærøskøbing har vi haft åbent alle dage fra fredag den 10. maj til søndag den 8. september

Vi har haft endnu en fantastisk sæson, og glæder os allerede til at åbne igen i 2020, hvor vi vil have endnu mere hjemmelavet gelato og meget andet godt.

Sommeren igennem har vi haft gæster fra hele verden til at overnatte i ejendommens tidligere bageri med tilhørende nyt badeværelse. Har du lyst til at centralt i Ærøskøbing og helt unikt, så kan Værelset kan bookes her.

Vi er i gang med endnu en sæson på landets skønneste ø og på det mest idylliske Torv.

 

Back To Top