skip to Main Content

Glasseriet i Dragør – Magstræde 6

Tirsdag til fredag kl. 11 – 17

Lørdage kl. 11 – 16

MAX 3 KUNDER AD GANGEN – HOLD AFSTAND

Oplev et arbejdende glaspusteri midt i Dragør Gl. By lige ved siden af gågaden. Her arbejder Rikke året rundt foran glasovnen, og former det rødglødende glas til kunsthåndværk og unika af højeste kvalitet.

Huset hvor Glasseriet i Dragør er beliggende i er et nyopført Dragørhus, som vi har opført i overensstemmelse med den enestående arkitektoniske tradition som findes i Dragør Gl. By.

Værksted og butik er i ét lokale, hvor man både kan opleve glasset blive formet og se et bredt udvalg af Rikkes håndlavede og mundblæste glas.

Glasseriet i Ærøskøbing – Torvet 1

Fra 11. maj til engang i september: Åbent alle dage kl 11 – 21 – og måske længere.

HELT VILDT FRISKLAVET HJEMMELAVET IS OG MUNDBLÆST GLAS FRA GLASPUSTERIET

Hold afstand – Brug håndsprit – Tag dig god tid

Vi  tilbyder vi desuden delikate spanske vine (rød, hvid, rosé), fadøl og snack så er der fra sæsonen 2020 også mulighed for at låne et brætspil og slå sig ned ved vores borde på landets skønneste torv. Kaffe, te og snack.

Glasseriet på Torvet i Ærøskøbing er beliggende i et hus med en historie helt tilbage til 1786. Her har der gennem generationer været drevet virksomhed; Kolonial, Lertøj, Vin og Spirituosa, Manufaktur, Konditori og Bageri. Vi har bevaret det gamle bageri med de originale bageovne.

Huset erhvervede vi i 2016, og har med hjælp fra lokale håndværkere og gode venner fået etableret nogle velfungerende butikslokaler beliggende central midt i Eventyrbyen i det Sydfynske Øhav. Det bliver ikke bedre:)

Har du lyst til at bo midt i Ærøskøbing, så har Jan restaureret den del af vores ejendom, som i knap 100 år var et af byens bagerier. Lokalet er velegnet til 2 personer med mulighed for en opredning. Der er et nyt toilet med brus, samt adgang til vores byhave med gamle æbletræer, roser, kik til tegltage og kirkespir .  Her link til Airbnb, og læs hvad vores gæster skriver om Bageriet –  booking af  overnatninger i “Bageriet” på Torvet i Ærøskøbing

Tjek denne lækre video om ÆRØ

Back To Top